На Полтавщині неповнолітній разом з товаришем грабував автомобілі

Кримінал
Надія Труш8 грудня 2015 о 16:12968 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині неповнолітній разом з товаришем грабував автомобілі
Хлопців підозрюють у дев’яти крадіжках.

На Полтавщині неповнолітній разом з товаришем грабував автомобіліНа Полтавщині неповнолітній разом з товаришем грабував автомобілі. Фото – mvs.gov.ua

Двоє мешканців селища Решетилівка підозрюються у скоєнні дев’яти крадіжок з транспортних засобів та приватних домогосподарств. Перевіряється фігуранти також на причетність і до інших правопорушень. Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Працівники Решетилівського відділення поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та задокументували протиправну діяльність 20-річного та 16-річного молодиків.

До транспортних засобів парубки проникали зазвичай шляхом пошкодження замків дверцят. Крали автомагнітоли, акумулятори, особисті документи, телефони тощо. Фігуранти пояснили, що крадене мали на меті продати.

Працівники поліції вилучили крадені речі та інші докази, котрі підтверджують незаконність їхніх дій.

Як повідомив начальник відділення поліції в Решетилівському районі Євгеній Карпець, за всіма фактами крадіжок, розпочаті кримінальні провадження за частинами 1 та 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне законодавець передбачив покарання у вигляді позбавлення волі до шести років.

До теми: У Комсомольську з авто вкрали 100 тисяч гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter