На Полтавщині пограбували жінку

Кримінал
Наталія Сіробаб14 березня 2016 о 11:34932 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині пограбували жінку
Зловмисник вирвав у потерпілої сумку з грошима.

На Полтавщині пограбували жінкуНа Полтавщині пограбували жінку, фото з сайту versii.if.ua

До поліцейських Решетилівського відділення з заявою про пограбування звернулася 40-річна громадянка. Жінка повідомила, що на одній із вулиць селища невідомий вихопив у неї сумку, в якій були гроші, і зник, йдеться на сайті полтавських правоохоронців.

Правоохоронцям потерпіла описала зовнішність грабіжника, і зловмисника негайно затримали. Ним виявився 29-річний мешканець одного з сіл району. Речові докази вилучили.

За фактом у Решетилівському відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт строком до двох років, або арешту до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter