На Полтавщині псевдополіцейський вимагав у пенсіонерки більше тисячі гривень

Кримінал
Надія Труш15 березня 2016 о 15:411117 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині псевдополіцейський вимагав у пенсіонерки більше тисячі гривень
В пенсіонерки вимагали 1300 гривень, аби її сина, якого нібито затримали, відпустили.

На Полтавщині псевдополіцейський вимагав у пенсіонерки більше тисячі гривеньНа Полтавщині псевдополіцейський вимагав у пенсіонерки більше тисячі гривень. Фото vikna.if.ua

Подія сталася у Лубнах. 76-річній пенсіонерці на мобільний телефон зателефонував невідомий та, представившись поліцейським, повідомив, що її сина затримано і для вирішення питання пенсіонерці необхідно перерахувати 1300 гривень на рахунок, який їй вкажуть. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Жінка в паніці не поцікавилася одразу у свого сина, де він знаходиться. Лише після того, як перерахувала кошти, зрозуміла, що її ошукали.

Поліція звертається із проханням і застереженням уникати необдуманих дій, бути уважними і обережними, не перераховувати і не передавати гроші невідомим особам. Завжди при незрозумілих дзвінках одразу уточняти де знаходяться близькі люди та негайно повідомляти про випадки шахрайства до поліції за номером 102.

До теми: На Полтавщині чоловік хотів продати квартиру, де зареєстрований неповнолітній

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter