На Полтавщині спіймали осіб, які крали газовий конденсат

Кримінал
Наталія Сіробаб3 серпня 2015 о 17:591493 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині спіймали осіб, які крали газовий конденсат
11 м³ газового конденсату намагалися поцупити з промислового об’єкта.

На Полтавщині спіймали осіб, які крали газовий конденсатНа Полтавщині спіймали осіб, які крали газовий конденсат, фото надані прес-службою СБУ (4 шт.)

Працівники Прокуратури Полтавщини та обласного управління СБУ у п’ятницю, 31 липня, поблизу с. Осняги Гадяцького району спіймали на гарячому п’ять осіб, які намагалися поцупити майже 11 м³ газового конденсату на території одного з промислових об’єктів

НГВУ «Полтаванафтогаз», йдеться на сайті Прокуратури Полтавської області. Двоє зі зловмисників працюють операторами з видобування нафти і газу на цьому підприємстві.


На Полтавщині спіймали осіб, які крали газовий конденсат

На Полтавщині спіймали осіб, які крали газовий конденсат

Про це повідомив начальник відділу прокуратури Полтавської області Юрій Розанов.

– Зазначені громадяни качали газовий конденсат із промислового обладнання установки попередньої підготовки газу у пластикові ємності, що були завантажені в кузови 2 вантажних автомобілів, – розповів прокурор.

На Полтавщині спіймали осіб, які крали газовий конденсат

За його словами, наразі затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.3 ст.191 КК України (замах на заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб).

Двом особам обрано запобіжний захід тримання під вартою, іншим – домашній арешт.

За інформацією прес-служби СБУ, осіб було не п’ятеро, а семеро. До того ж у приватному помешканні одного зі зловмисників виявлено ще 13 кубометрів конденсату.

Нагадаємо, у Полтавському районі з трубопроводу вкрали 8 тонн газоконденсату.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter