На Полтавщині судитимуть чоловіка, через якого у ДТП загинули чотири особи

Кримінал
Наталія Сіробаб26 лютого 2016 о 12:08927 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині судитимуть чоловіка, через якого у ДТП загинули чотири особи
Мешканець Чернігівської області не впорався з керуванням та ударив причепом інше авто.

На Полтавщині судитимуть чоловіка, через якого у ДТП загинули чотири особиНа Полтавщині судитимуть чоловіка, через якого у ДТП загинули чотири особи, фото з сайту pl.npu.gov.ua

Відділ процесуального керівництва затвердив та направив до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке відкрило слідче управління Головного управління Національної поліції Полтавщини щодо мешканця Хмельницької області 1981 року народження. Про це повідомила прокурор цього відділу Аліна Махно.

– У жовтні 2015 року чоловік, керуючи автомобілем «DAF» із причепом на шляху Полтава – Олександрія в Кременчуцькому районі, не впорався з керуванням та допустив занос причепа на смугу руху автомобіля марки «ВАЗ-2108». Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули четверо осіб – членів однієї сім’ї, які перебували в салоні автомобіля "ВАЗ-2108", – розповіла прокурор.

За її словами, водія вантажного автомобіля обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Обвинувальний акт розглядатиме Кременчуцький районний суд Полтавської області, державне обвинувачення підтримуватимуть працівники прокуратури області.

Нагадаємо, у ДТП під Кременчуком загинули троє людей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter