На Полтавщині у чоловіка знайшли дві гранати і ящик маку

Кримінал
Надія Труш8 липня 2016 о 17:19833 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у чоловіка знайшли дві гранати і ящик маку
28-річний зберігав незаконні речі удома.

На Полтавщині у чоловіка знайшли дві гранати і ящик макуНа Полтавщині у чоловіка знайшли дві гранати і ящик маку. Фото pl.npu.gov.u (2 шт)

До чергової частини Лохвицького відділу поліції по телефону надійшла інформація про те, що у жителя одного із сіл виявлено гранати, мак та опій. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

– На місце події негайно виїхали оперативні працівники та слідчий. При проведенні санкціонованого обшуку та з’ясуванні всіх обставин стало відомо, що в 28-річного жителя одного із сіл району оперативні працівники виявили в приміщенні літньої кухні дві гранати Ф1 та один запал до гранати Ф1, а також макові головки вагою близько 1000 грам – повідомив Віталій Браславець, т.в.о. начальника Лохвицького відділу поліції.

На Полтавщині у чоловіка знайшли дві гранати і ящик маку

З місця події речові докази та гранати вилучили та направили для проведення експертизи.

Відкрито кримінальне провадження частиною 1 статтею 263 Кримінального
кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

До теми: Замість городини – коноплі: на Полтавщині чоловік вирощував наркотики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter