На Полтавщині в ДТП одна людина загинула та четверо травмовані

Кримінал
Наталія Сіробаб2 серпня 2016 о 17:401267 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині в ДТП одна людина загинула та четверо травмовані
Подія сталася близько 14-ї години на 305-му кілометрі шляху «Київ – Харків», поблизу смт Решетилівка.

На Полтавщині в ДТП одна людина загинула та четверо травмованіНа Полтавщині в ДТП одна людина загинула та четверо травмовані, фото з сайту pl.npu.gov.ua (3 шт.)

За попередніми даними, вантажний автомобіль «Газель», виїжджаючи на дорогу «Київ – Харків», зіткнувся із вантажним автомобілем «Рено», повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди п’ятеро осіб, які перебували в салоні автомобіля «Газель», отримали травми різного ступеня тяжкості. Пасажир «Газелі» (48-річний мешканець Полтавського району) помер. Серед інших постраждалих – троє дітей (усі 2010 року народження) та 39-річний полтавець. Потерпілих доставлено до медичних установ обласного центру.

На Полтавщині в ДТП одна людина загинула та четверо травмовані

За фактом вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до восьми років.

На Полтавщині в ДТП одна людина загинула та четверо травмовані

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовує всі обставини та причини ДТП.

Нагадаємо, ДТП у Полтаві: загинув мотоцикліст, серед травмованих – жінка з дитиною.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter