На Полтавщині в ДТП загинула жінка

Кримінал
Надія Труш23 грудня 2015 о 08:421125 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині в ДТП загинула жінка
Пенсіонерка загинула на місці пригоди.

На Полтавщині в ДТП загинула жінкаНа Полтавщині в ДТП загинула жінка. Фото – firtka.if.ua

Автомобільна аварія сталася 21 листопада близько 17-ї години в Козельщині по вулиці Радянській, йдеться на сайті ГУ Нацполіції в Полтавській області.

За попередньою інформацією, 24-річний водій автомобіля марки «ЗАЗ-110206», мешканець смт. Козельщина, допустив наїзд на 69-річну жінку-пішохода, яка рухалася по краю проїзної частини в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка загинула на місці.

Відомості про дане повідомлення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

До теми: На Полтавщині водій на «Рено Кенго» врізався у дерево і загинув

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter