На Полтавщині водій на смерть збив жінку та зник із місця події

Кримінал
Наталія Сіробаб9 жовтня 2015 о 15:4313761 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині водій на смерть збив жінку та зник із місця події
ДТП із трагічними наслідками сталася у Комсомольську.

На Полтавщині водій на смерть збив жінку та зник із місця подіїНа Полтавщині водій на смерть збив жінку та зник із місця події, фото з сайту mvs.gov.ua

У Комсомольську 8 жовтня близько 16-ї години на перехресті Радянська-Добровольського невідомий транспортний засіб збив жінку пенсійного віку. Водій, який скоїв ДТП, із місця події зник.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала пролежала на проїзній частині деякий час. Швидку допомогу викликав водій, який проїжджав повз.

Від отриманих травм пенсіонерка загинула на місці пригоди.

На місце ДТП громадяни викликали слідчо-оперативну групу Комсомольського міськвідділу міліції. Правоохоронцям знадобилося декілька годин для пошуку автомобіля та причетного водія. Правопорушником виявився 43-річний місцевий мешканець, водій автомобіля ВАЗ-2121.

Чоловік свою причетність заперечує. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років або без такого.

Нагадаємо, у Миргороді зіштовхнулися дві фури: є постраждалий.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter