На Полтавщині з газоконденсатного родовища вкрали металу на 70 тисяч гривень

Кримінал
Наталія Сіробаб26 червня 2015 о 12:18866 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині з газоконденсатного родовища вкрали металу на 70 тисяч гривень
Два чоловіки демонтували технологічне обладнання, щоб здати його на металобрухт.

На Полтавщині з газоконденсатного родовища вкрали металу на 70 тисяч гривеньНа Полтавщині з газоконденсатного родовища вкрали металу на 70 тисяч гривень, фото з сайту mvs.gov.ua (3 шт.)

24 червня до чергової частини Котелевського райвідділу надійшло повідомлення, що з законсервованої свердловини №17 Котелевського газоконденсатного родовища украли 7 металевих засувок, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області. Вартість однієї засувки становить близько 10 тисяч гривень.

Міліціонери з’ясували, що технологічне обладнання поцупили шляхом демонтажу два мешканці Котелевського району (28 та 29 років). Затримані пояснили, що металошукачем виявили ці речі, демонтували їх і здали до пункту прийому металобрухту.

На Полтавщині з газоконденсатного родовища вкрали металу на 70 тисяч гривень

Сума матеріальних збитків підприємству становить близько 70 тисяч гривень.

Наразі викрадені речі вилучені та повернуті ГПУ «Полтавагазвидобування». За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове слідство.

На Полтавщині з газоконденсатного родовища вкрали металу на 70 тисяч гривень

Нагадаємо, затримали чоловіка, який обкрадав жителів Лохвицького району.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter