На Полтавщині за отримання хабара посадовцю дали дев’ять років за ґратами

Кримінал
Наталія Сіробаб16 лютого 2016 о 12:531020 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині за отримання хабара посадовцю дали дев’ять років за ґратами
Полковник податкової міліції Кременчука поживився на півмільйона гривень за закриття кримінального провадження.

На Полтавщині за отримання хабара посадовцю дали дев’ять років за ґратамиНа Полтавщині за отримання хабара посадовцю дали дев’ять років за ґратами, фото з сайту dailylviv.com

Крюківський районний суд Кременчука визнав винним та засудив до 9 років позбавлення волі тепер уже колишнього заступника начальника – начальника слідчого відділу фінансових розслідувань Кременчуцької ОДПІ ГУ Державної фіскальної служби України в Полтавській області. Про це повідомив прокурор відділу прокуратури області Денис Бондарець, йдеться на сайті обласної прокуратури.

– Полковника податкової міліції засудили за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великому розмірі), проте вирок ще не набув законної чинності, – зазначив прокурор.

Нагадаємо, заступник начальника Кременчуцької ОДПІ у січні минулого року отримав півмільйона гривень неправомірної вигоди від засновника одного з місцевих товариств за закриття кримінального провадження, яке проводили стосовно службових осіб цього товариства за несплату податків.

Читайте також: На Полтавщині полісмена та посередника спіймали на хабарі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter