На Полтавщині за п’яний бешкет проти посадовця відкрили справу

Кримінал
Наталія Сіробаб24 червня 2016 о 13:22887 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині за п’яний бешкет проти посадовця відкрили справу
Чиновника затримали за порушення громадського порядку та завдання тілесних ушкоджень громадянам.

На Полтавщині за п’яний бешкет проти посадовця відкрили справуНа Полтавщині за п’яний бешкет проти посадовця відкрили справу, фото з сайту vlasno.info

Миргородська місцева прокуратура розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, пов’язаного з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії (ч. 3 ст. 296 КК України). Порушив громадський порядок один із заступників голови Гадяцької райдержадміністрації, повідомляють на сайті обласної прокуратури.

– Посадовець 23 червня о 18.30, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тілесних ушкоджень 3 мешканцям с. Красна Лука Гадяцького району, – розповів заступник керівника Миргородської місцевої прокуратури Андрій Жилін.

За словами прокурора, досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Гадяцького ВП ГУ НП в Полтавській області. Чиновник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. За результатами проведеного медичного огляду на стан сп’яніння в його крові виявлено 0,7 проміле алкоголю. Ступінь тяжкості завданих тілесних ушкоджень громадянам наразі з’ясовують.

Окрім цього, працівники поліції на державного службовця за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter