На Полтавщині затримали 17-річного збувача наркотиків

Кримінал
Аліна Літвінова3 квітня 2015 о 12:2110801 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали 17-річного збувача наркотиків
Неповнолітній продавав у центральній частині міста Кременчук марихуану.

На Полтавщині затримали 17-річного збувача наркотиківНеповнолітній збував марихуану. Фото УМВС України в Полтавській області.

На момент затримання у хлопця було вилучено близько 10 грамів розфасованого наркотику, пристрій для паління наркотичної суміші та незаконну виручку. Всі речові докази направлені для проведення відповідної експертизи до експертно-криміналістичного центру.

Неповнолітній вже мав проблеми із законом – притягувався до відповідальності за завдавання тілесних ушкоджень та скоєння грабежу.

– Але тоді діло до суду не дійшло, дали можливість виправитися. Проте, як бачимо, цього не відбулося. Хлопець ніде не навчався, ні у школі, ні у ПТУ чи іншому навчальному закладі, жив із мамою, – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС в Полтавській області.

За фактом незаконного зберігання та збуту наркотичного засобу слідчими Кременчуцького відділу міліції розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, в рамках якого правоохоронці мають встановити канал надходження наркотичного зілля до неповнолітнього збувача.

За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.

До теми: У Полтаві чоловік украв із кіоску пиво та газовані напої

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter