На Полтавщині затримали двох браконьєрів

Кримінал
Наталія Сіробаб12 квітня 2016 о 11:011228 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали двох браконьєрів
Чоловіків спіймали з незаконно виловленою рибою.

На Полтавщині затримали двох браконьєрівНа Полтавщині затримали двох браконьєрів, фото з сайту pl.npu.gov.ua (3 шт.)

На території Національного природного парку Нижньосульський, неподалік села Мирони, працівники Семенівського відділення поліції затримали 35-річного браконьєра, йдеться на сайті ГУ Національної поліції у Полтавській області.

Чоловік за допомогою двох сіток завдовжки близько 70 метрів та дерев’яного човна незаконно ловив рибу. Всього він спіймав 252 рибини різних видів загальною вагою близько 50 кілограмів.

На Полтавщині затримали двох браконьєрів

Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом). Санкція передбачає штраф до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі строком до трьох років із конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього здобутого.

На Полтавщині затримали двох браконьєрів

Цього ж дня ввечері в селі Горошино поліція зупинила легковий автомобіль під керуванням 32-річного чоловіка, який перевозив в багажному відділенні автівки близько 10 кг живої риби без відповідних документів. За вказане порушення на громадянина склали протокол про адміністративне правопорушення ст. 88-1 КУпАП. Рибу вилучили.

Нагадаємо, на Полтавщині активізувалися браконьєри.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter