На Полтавщині затримали осіб, які зберігали наркотичні речовини

Кримінал
Аліна Літвінова1 грудня 2015 о 12:53990 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали осіб, які зберігали наркотичні речовини
Поліція спіймала чоловіка, який тримав удома марихуану, та жінку, котра хотіла передати засудженому згорток із коноплями та телефон.

У помешканні 50-річного раніше судимого мешканця Полтавщини правоохоронці виявили марихуану та близько 35 грамів соляної кислоти, яку чоловік тримав для виготовлення наркотичних засобів, йдеться на сайті ГУНП в Полтавській області.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 311 Кримінального кодексу України, покарання – обмеження волі строком до трьох років.

Також працівники поліції спіймали 39-річну мешканку Кременчуцького району. Жінка сховала у підкладці чоловічої куртки 3 паперові згортки з коноплями і мобільний телефон. Заборонені речі вона намагалася передати засудженому сину в одній із виправних колоній під час побачення.

На Полтавщині затримали осіб, які зберігали наркотичні речовиниЖінка хотіла передати засудженому телефон і наркотики. Фото – mvs.gov.ua

Працівники колонії викликали слідчо-оперативну групу поліції.

На Полтавщині затримали осіб, які зберігали наркотичні речовиниЖінка хотіла передати засудженому телефон і наркотики. Фото – mvs.gov.ua

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією належного майна.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter