На Полтавщині затримали розбійників, які в масках пограбували підприємців

Кримінал
Наталія Сіробаб3 квітня 2015 о 18:391323 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали розбійників, які в масках пограбували підприємців
Злодії забрали з помешкання людей чимало грошей та золоті прикраси.

На Полтавщині затримали розбійників, які в масках пограбували підприємцівНа Полтавщині затримали розбійників, які в масках пограбували підприємців, фото з сайту mvs.gov.ua

Працівники карного розшуку Полтавського міського управління міліції разом із колегами з Київського райвідділу міліції Полтави затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу. Злочин був скоєний на початку лютого цього року в одному з мікрорайонів міста, йдеться на сайті полтавської обласної міліції.

Зловмисники у масках вранці увірвалися до будинку полтавців та із застосуванням сили вимагали віддати гроші. Всього у 59-річних господарів забрали близько 10 тисяч доларів США, більше 90 тисяч гривень та золоті прикраси.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке розпочате за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах, вчинений групою осіб) триває. Оперативники перевіряють інформацію щодо причетності до вказаного злочину й інших осіб.

Нагадаємо, за крадіжку майже 100 тисяч і погрозу міліціонеру зброєю чоловік отримав лише три роки умовно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter