На Полтавщині затримали водія, який незаконно перевозив 40 кілограмів риби

Кримінал
Аліна Літвінова5 червня 2015 о 10:12769 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали водія, який незаконно перевозив 40 кілограмів риби
Мешканець Полтави транспортував свіжовиловлену рибу та 400 метрів сіток.

2 червня працівники ДАІ на 109 кілометрі автодороги Дніпропетровськ – Решетилівка затриманий автомобіль «ВАЗ-2106» під керуванням 52-річного водія, мешканця Полтави, йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що водій перевозив близько 40 кілограмів свіжовиловленої риби та 400 метрів сіток без відповідних документів.

На Полтавщині затримали водія, який незаконно перевозив 40 кілограмів рибиЗатримали водія, який незаконно перевозив 40 кілограмів риби. З сайту УМВС в Полтавській області.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Нагадаємо: У Пирятинському районі спіймали браконьєрів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter