На Полтавщині злочинне угруповання викрало худоби на 80 тисяч гривень

Кримінал
Наталія Сіробаб18 березня 2016 о 10:47800 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині злочинне угруповання викрало худоби на 80 тисяч гривень
Вісім крадіжок скоїли зловмисники за рік.

На Полтавщині злочинне угруповання викрало худоби на 80 тисяч гривеньНа Полтавщині злочинне угруповання викрало худоби на 80 тисяч гривень, фото з сайту ogo.ua

Прокуратура Полтавської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо членів організованого угруповання з 5 осіб, яких підозрюють у злочині за ч. 5 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно організованою групою), повідомляють на сайті обласної прокуратури.

Як розповів прокурор відділу прокуратури області Валентин Болгар, досудове розслідування, проведене слідчим управлінням ГУ Національної поліції в області, довело, що члени групи протягом року скоїли на території Диканського, Решетилівського та Шишацького районів 8 крадіжок великої рогатої худоби, завдавши власникам тварин понад 80 тисяч гривень збитків.

– Викрадену худобу забивали неподалік, туші перевозили в безпечне місце, де розбирали, м’ясо продавали у Полтаві перекупникам, а отримані гроші ділили між собою, – сказав прокурор, додавши, що діяльність групи припинили у вересні 2015 року. В її учасників під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, автомобілі та інші речові докази, які підтверджують вчинення вказаних кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, На Полтавщині троє чоловіків вивезли з вантажного вагона тонну кукурудзи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter