На Полтавщині знайшли мертвим 53-річного чоловіка

Кримінал
Аліна Літвінова28 грудня 2015 о 13:381084 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині знайшли мертвим 53-річного чоловіка
У Глобинському районі під час застілля між 53-річним та 38-річним чоловіками виникла сварка, внаслідок якої перший отримав смертельні ножові поранення.

На Полтавщині знайшли мертвим 53-річного чоловікаФото – ua.korrespondent.net

До чергової частини Глобинського відділу поліції надійшло повідомлення від 47-річного місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що виявив тіло 53-річного сусіда в його будинку, повідомляють на сайті ГУНП в Полтвській області.

Поліцейські з’ясували, що того дня під час спільного розпивання спиртних напоїв між господарем дому та його 38-річним знайомим виникла сварка, яка переросла у бійку. У результаті конфлікту, гість ножем завдав чоловікові декілька ударів у шию. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер на місці.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 частиною 1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне законодавець передбачив покарання до 15 років позбавлення волі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter