Неподалік Диканьки пенсіонерка на городі вирощувала коноплі

Кримінал
Надія Труш18 серпня 2015 о 15:3513161 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Неподалік Диканьки пенсіонерка на городі вирощувала коноплі
Жінка дбайливо доглядала за 6 рослинами коноплі.

Неподалік Диканьки пенсіонерка на городі вирощувала коноплюНеподалік Диканьки пенсіонерка на городі вирощувала коноплю. Фото mvs.gov.ua (2 шт)

У ході відпрацювання території Диканського району дільничні інспектори міліції виявили в одному із господарств села Чернечий Яр рослини коноплі, йдеться у повідомленні прес-служби УМВС в Полтавській області.

При проведенні санкціонованого обшуку правоохоронці виявили на подвір’ї 59-річної раніше не судимої жінки 6 рослин, ззовні схожих на коноплю.

Заборонені рослини були ретельно доглянуті та дбайливо підв’язані. З допомогою мотузки похилені до землі, аби вберегти незаконний посів від сторонніх очей.

Працівники міліції вилучили рослини коноплі та направили на експертизу до Експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області. На даний час проводяться всі необхідні слідчі дії.

Неподалік Диканьки пенсіонерка на городі вирощувала коноплю

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

До теми: На Полтавщині подружжя у теплиці вирощувало коноплі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter