Нетверезий полтавський чиновник у самих трусах спочатку ледь не переїхав двох жінок на своєму авто, а потім побив їх (фото, відео)

Кримінал
Андрій Іванов24 червня 2016 о 16:012052 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нетверезий полтавський чиновник у самих трусах спочатку ледь не переїхав двох жінок на своєму авто, а потім побив їх (фото, відео)
Таким чином він «відгуляв» день держслужбовця.

Як гуляв нетверезий полтавський чиновник (фото, відео)Судячи з цього фото – жертвою чиновника також став якийсь птах.

Нагадаємо, чиновника затримали за порушення громадського порядку та завдання тілесних ушкоджень громадянам. Миргородська місцева прокуратура розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, пов’язаного з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії.

Як повідомляє «Базар-медіа», святкування Дня держслужбовця закінчилось п’яним побоїщем з трьома травмованими. Головний герой - Іван Волощук, перший заступник голови Гадяцької РДА.

Пяний за кермом власного автомобіля ледь не переїхав жінку із малолітньою дитиною, а згодом накинувся на них. У жертв переломи кінцівок та інші ушкодження. За результатами експертизи у лікарні - у організмі Волощука 0,7 проміле спиртного, при допустимій нормі 0,2.

Читайте також: З початку року на Полтавщині 22 рази водії тікали з місця ДТП

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter