Під Полтавою районну податкову обстріляли з гранатомета

Кримінал
Ольга Матвієнко1 липня 2015 о 12:031278 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою районну податкову обстріляли з гранатомета
Вибух у податковій пролунав вночі.

Під Полтавою районну податкову обстріляли з гранатометаПодаткову на Полтавщині обстріляли з гранатомета. Фото – www.mvs.gov.ua

До чергового Карлівського районного відділу міліції вночі 1 липня надійшло повідомлення від охоронника Карлівської міжрайонної державної податкової інспекції про вибух. Про це повідомили у прес-службі УМВС області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Карлівського райвідділу міліції. Під час огляду території та приміщення в одному із службових кабінетів правоохоронці виявили та вилучили частину стабілізатору пострілу РПГ та зафіксували пошкодження віконної рами, прилеглої частини стіни і стелі над вікнами.

На прилеглій території, неподалік від будівлі, працівники міліції виявили та вилучили два РПГ. За попередньою інформацією один з них був відстріляний, інший – перебував у зведеному стані.

Під Полтавою районну податкову обстріляли з гранатометаВибухом пошкоджені вікна та кабінет. Фото – www.mvs.gov.ua

На місці працює слідчо-оперативна група, яка вивчає обставини події та встановлює осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). Санкція статті передбачає від трьох до десяти років ув’язнення.

Під Полтавою районну податкову обстріляли з гранатометаЗловмисники встигли вистрелити з одного РПГ, інший був на взводі. Фото – www.mvs.gov.ua

Нагадаємо, що восени на Полтавщині невідомі розстріляли з гранатомета інкасаторський автомобіль.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter