Полтавські міліціонери просять водіїв допомогти затримати злочинців, які напали на інкасаторське авто

Ситуація
Юлія Обелець31 жовтня 2014 о 10:501594 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські міліціонери просять водіїв допомогти затримати злочинців, які напали на інкасаторське авто
Правоохоронці ще раз закликали водіїв, які у період з 23.00 29 жовтня по 1 годину 30 жовтня рухалися автодорогою Решетилівка - Царичанка - Дніпропетровськ, надати свої відеореєстратори для ідентифікації злочинців.

Відеозвернення міліції та кадри з місця пригоди.

Нагадаємо, 30 жовтня близько опівночі біля кафе "У Богдана" в Кобеляцькому районі Полтавської області неподалік села Бродщина (97 кілометр автодороги Решетилівка-Царичанка-Дніпропетровськ), що знаходиться на кордоні з Дніпропетровською областю, невідомі особи із застосуванням гранатомета та автоматичної зброї напали на інкасаторський автомобіль. Правоохоронці та інкасатори, що супроводжували вантаж, намагалися відбитися від переслідувачів та відірватися від погоні, рухаючись в бік Дніпропетровська. Однак, у наслідок обстрілу транспортного засобу з гранатомета, злочинці пошкодили автомобіль та вбили чотирьох осіб, які перебували в інкасаторській автівці. Тіла вбитих правоохоронців та автомобіль виявлений вже в Дніпропетровській області.

Полтавські міліціонери просять водіїв допомогти затримати злочинців, які напали на інкасаторське автоФото з сайту ГУМВС у Дніпропетровській областы

Над розкриттям злочину працюють слідчо-оперативні групи двох областей. Відкрито кримінальні провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій) та частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство двох, або більше осіб). Санкція статтей передбачає покарання від 10-ти до 15-ти років або довічне ув'язнення із конфіскацією майна.

Інформацію прохають надавати до Кобеляцького райвідділу міліції за адресою: Полтавська область, місто Кобеляки, вулиця Шевченка, 17, або телефонами: 095-05-00-366, (05343) 3-13-38, 3-11-70, або 102. Конфіденційність гарантуємо та будемо щиро вдячні за допомогу. За попередньою інформацією злочинці могли пересуватися автомобілем темного кольору марки "Toyota Land Cruiser".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter