Поки пенсіонер дрімав на лавці у Полтаві, його обікрали

Кримінал
Надія Труш8 травня 2016 о 13:001004 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поки пенсіонер дрімав на лавці у Полтаві, його обікрали
У пенсіонера вкрали паспорт та гроші.

Поки пенсіонер дрімав на лавці у Полтаві, його обікралиПоки пенсіонер дрімав на лавці у Полтаві, його обікрали. Фото ar.volyn.ua

36-річний полтавець побачив у парку чоловіка, який дрімав на лавці і вирішив його обікрасти. Зловмисник підсів до чоловіка, заліз до внутрішньої кишені його куртки, витяг документи та гроші і зник. Паспорт крадій викинув у смітник, а інші документи та майже 1500 гривень залишив собі.Про це йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Прокинувшись і зрозумівши, що речі зникли, пенсіонер негайно повідомив до поліції. Правоохоронці відділення №2 одразу встановили особу зловмисника. Він, як виявилось, і раніше мав проблеми із законом.

Даний факт внесений у ЄРДР за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 3 ст. 357 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння важливим документом). За скоєне загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

До теми: Сезон велосипедів: на Полтавщині знову вкрали двохколісного коня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter