Полтавець «на гастролях» до Закарпаття обікрав жінку на 38 тисяч

Кримінал
Ольга Матвієнко12 лютого 2015 о 12:221038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець «на гастролях» до Закарпаття обікрав жінку на 38 тисяч
Мешканець Полтавської області, познайомившись і дівчиною із Закарпаття, приїхав до неї в гості й вкрав золото.

Полтавець «на гастролях» до Закарпаття обікрав жінку на 38 тисячХлопець вкрав у знайомої 16 золотих прикрас. Фото – golosno.com.ua

Жителька Мукачево звернулася до місцевої міліції із повідомлення про пограбування. Із оселі 24-річної потерпілої винесли 16 золотих прикрас загальною вартістю 38 тисяч гривень.

– Оперативники не виявили пошкоджень дверей чи вікон у будинку, то прийшли до висновку, що крадіжку скоїла особа, яка безперешкодно потрапила до помешкання, – повідомили у прес-службі Мукачівського міського відділу міліції. – У ході проведення розшукових заходів працівники міліції вийшли на 24-річного знайомого заявниці. Як розповіла потерпіла, молодик приїхав на Закарпаття в пошуках роботи й попросився деякий час пожити у неї.

Особу зловмисника встановили і почали його розшук. Хлопець приїхав із Полтавської області і, обікравши дівчину, повернувся на батьківщину. Там його і знайшли правоохоронці. Свою провину затриманий не заперечував. Він пояснив, що ніде не працює і грошей на життя не має. Поки господарки не було вдома, він виніс прикраси і відніс до ломбарду. Гроші витратив на власні потреби.

За крадіжку хлопцю загрожує штраф, виправні роботи до двох років або позбавлення волі до трьох років. Зараз триває досудове розслідування.

Нещодавно у Полтаві затримали крадіїв-гастролерів із іншої області, які забирали сумки у дівчат на вулиці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter