Полтавець пограбував магазин, погрожуючи продавцю ножицями

Кримінал
Надія Труш25 листопада 2015 о 19:351041 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець пограбував магазин, погрожуючи продавцю ножицями
П’яний чоловік вкрав гроші, випивку та сигарети.

Полтавець пограбував магазин, погрожуючи продавцю ножицямиПолтавець пограбував магазин, погрожуючи продавцю ножицями. Фото .mvs.gov.ua

22-річний уже раніше судимий за крадіжки безробітний пограбував магазин у селі Копили Полтавського району. Погрожуючи ножицями, забрав гроші з каси, п’ять пляшок коньяку, дві пляшки горілки та пачку цигарок, повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Полтавській області.

До чергової частини Полтавського відділу поліції зателефонувала 41-річна мешканка села Копили. Жінка повідомила, що близько 20-ї години до магазину, в якому вона працює продавцем, прийшов п’яний чоловік.

– З кишені куртки він дістав ножиці і, погрожуючи ними, наніс кілька ударів кулаком в обличчя. Після цього змусив зайти до підсобного приміщення магазину і наказав не виходити, – розповідала поліцейським жінка.

Молодик забрав з каси близько 1600 гривень та алкоголь. Потім відібрав у жінки мобільний телефон і викинув, щоб не змогла викликати правоохоронців. Після чого утік. Однак незабаром зловмисника затримали.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад). За скоєне законодавець передбачив відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

До теми: На Полтавщині неповнолітній обікрав на 20 тисяч гривень магазин, а потім пограбував старенького

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter