Полтавець, пограбувавши матір товариша, заховався у шафі

Кримінал
Надія Труш31 травня 2016 о 13:42709 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець, пограбувавши матір товариша, заховався у шафі
Чоловік виніс із квартири усе майно, а коли його прийшла затримувати поліція, заховався у шафі.

Полтавець, пограбувавши матір товариша, заховався у шафі, аби його не знайшла поліціяПолтавець, пограбувавши матір товариша, заховався у шафі, аби його не знайшла поліція. Фото pl.npu.gov.ua

Крадіжка із квартири 64-річної полтавки сталась минулого місяця. Жінка на кілька днів поїхала до рідних, а коли повернулась до Полтави, то побачила повністю порожню квартиру – залишились лише меблі. Про це повідомляють на сайті обласної поліції.

З помешкання винесли гроші, дорогоцінності, побутову та електротехніку, дорогий одяг. Загальна вартість викраденого, за словами власниці, склала кілька сотень тисяч гривень.

– Жодних слідів, за якими можна було б ідентифікувати злодія, на місці злочину не було, – розповідає начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Ми розуміли, що таку кількість речей у сумці не винесеш, і їх потрібно десь переховувати. Зважаючи на це, сконцентрували свої зусилля на встановленні автомобіля, яким вивозились речі, а також самих речей». Майже місяць оперативники крихта до крихти збирали інформацію, і в результаті їм вдалось встановити особу підозрюваного та адресу його проживання.

Злодієм виявився 53-річний знайомий сина потерпілої. Під час обшуку у помешканні підозрюваного правоохоронці знайшли велику частину викрадених речей, які він не встиг продати. Там же знайшли і крадія. Він намагався заховатись від поліцейських у шафі. Зараз чоловік перебуває під вартою.

Санкція частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України, (крадіжка, поєднана із проникненням у житло), за якою відразу після скоєння злочину було розпочате кримінальне провадження, передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

До теми: На Полтавщині пограбували стареньку: вкрали 400 гривень та колонки до магнітофона

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter