Полтавець вкрав у жінки дві сумки на зупинці

Кримінал
Андрій Іванов16 квітня 2016 о 13:551020 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець вкрав у жінки дві сумки на зупинці
​Чекаючи на свій автобус, 67-річна полтавка поставила дві господарські сумки на лавку і зайшла до магазину на зупинці.

Чекаючи на свій автобус, 67-річна полтавка поставила дві господарські сумки на лавку і зайшла до магазину на зупинці. У цей час 54-річний непрацюючий чоловік, скориставшись відсутністю власниці, викрав сумки і утік. Жінка лишилась телефону і гаманця. Крім Фото - progorod11.ru

У цей час 54-річний непрацюючий чоловік, скориставшись відсутністю власниці, викрав сумки і утік.

Жінка лишилась без телефону і гаманця. Крім того, у пакетах жінки були пусті пляшки, які зловмисник одразу здав до пункту прийому тари.

Коли крадій повертався назад, то зустрів потерпілу. Жінка впізнала кривдника і почала вимагати свої речі. Злодій повернув їй пусті сумки, гаманець, але утік разом із телефоном. Затримали крадія поліцейські відділення №2 міста Полтава.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Повідомили у відділенні поліції №2 Полтавського відділу ГУНП в Полтавськівй області.

Читайте також: У Полтаві на вокзалі затримали чоловіка з наркотиками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter