Полтавські правоохоронці шукають очевидців стрілянини на вулиці Калініна

Кримінал
Наталія Сіробаб11 січня 2016 о 12:341359 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські правоохоронці шукають очевидців стрілянини на вулиці Калініна
30 грудня у Полтаві вбили чоловіка.

Полтавські правоохоронці шукають очевидців стрілянини на вулиці КалінінаПолтавські правоохоронці шукають очевидців стрілянини на вулиці Калініна, фото з сайту ua.korrespondent.net

Нагадаємо, 30 грудня близько 14.30 на вулиці Калініна в Полтаві чоловік із пістолета кілька разів вистрелив у полтавця. Поранений від отриманих травм помер у лікарні. Підозрюваного у злочині 25-річного чоловіка затримали поліцейські Октябрського відділу.

За інформацією правоохоронців, того дня разом із фігурантами події була ще жінка, вдягнена в білу шубу. Невідома нібито знімала сварку між чоловіками на мобільний телефон.

Полтавські полісмени закликають людей, які випадково стали свідком цієї події чи мають інформацію про фігурантів інциденту, надати будь-яку інформацію про обставини стрілянини. Для цього просять звертатися до Октябрського відділу ГУНП в Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Сковороди 2-Б або за телефоном: 51-77-55 чи «102». Конфіденційність гарантують.

Нагадаємо, під Полтавою знайшли тіло чоловіка: шукають свідків ДТП.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter