Полтавський таксист під алкоголем і наркотиками влаштував шоу для поліцейських (відео)

Кримінал
Андрій Іванов6 вересня 2016 о 16:102340 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський таксист під алкоголем і наркотиками влаштував шоу для поліцейських (відео)
​Полтавські патрульні затримали водія під впливом алкоголю та наркотичних речовин.

Полтавський водій-такист-наркоман влаштував шоу для поліцейських (відео)Фото відділення нацполіції Полтавщини

4 вересня близько 12-ї години на службу 102 надійшло повідомлення від 32-річного полтавця, який розповів, що поблизу дворової території на бульварі Щепотьєва невідома особа у неадекватному стані грубо порушує правила дорожнього руху та публічну безпеку громадян, повідомили у відділенні національної Поліції у Полтаві.

Наряд патрульної поліції негайно прибув на місце події та побачив чоловіка, що зачинився у автомобілі Lada Priora та поводив себе неадекватно, лаявся та ображав честь і гідність перехожих. Після чого вийшов із автомобіля та почав нападати на інспектора патрульної поліції. У результаті чого був затриманий охоронцями порядку.

Патрульні помітили у 34-річного водія ознаки сп’яніння. Як показало медичне обстеження чоловік перебував під впливом алкоголю та наркотичних речовин. Відносно водія патрульні склали адміністративний протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом особою, що перебуває у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів). Також складено адміністративні матеріали за статею 173 – дрібне хуліганство. Автомобіль патрульні поліцейські доставили на арештмайданчик.

Читайте також: У редакції «Коло» відбудеться «гаряча» телефонна лінія з начальником Полтавського відділення поліції № 1

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter