Справа Кернеса уже знаходиться у Полтаві, але коли суд – невідомо

Кримінал
Надія Труш16 квітня 2015 о 12:10989 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Справа Кернеса уже знаходиться у Полтаві, але коли суд – невідомо
До Київського районного суду міста Полтава уже надійшли матеріали кримінального провадження за обвинуваченням мера Харкова Геннадія Кернеса.

Справа Кернеса уже знаходиться у Полтаві, але коли суд – невідомоКернеса судитимуть у Полтаві. фото patrioty.org.ua

Нагадаємо, Кернеса підозрюють у викраденні людини, тортурах і погрозі вбивством щодо двох харків'ян.

Судове засідання над мером Харкова має відбутися у Київському районному суді Полтави.

– Матеріали по справі уже отримали, справа автоматично розподілилася на суддю Андрія Антонова, – повідомила Лілія Калініченко, представник прес-служби Київського районного суду у місті Полтава. – Протягом п’яти днів після отримання матеріалів буде призначена дата судового засідання.

Поки ж дата невідома. У приймальні судді Андрія Антонова повідомили, що опублікують її на сайті.

2 березня Кернесу було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених чч. 2, 3 ст.27, ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), чч. 2, 3 ст.27, ч.2 ст.127 (катування), чч. 2, 3 ст.27, ч.1 ст.129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України та оголошено про завершення досудового розслідування. 26 березня Генпрокуратура передала в суд обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Кернеса і двох його охоронців. Їх підозрюють у викраденні і побитті учасників Євромайдану в березні минулого року.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter