Суд на Полтавщині виніс вирок за контрабанду наркотиків

Кримінал
Ольга Матвієнко8 травня 2015 о 11:19736 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Суд на Полтавщині виніс вирок за контрабанду наркотиків
Злочинця затримали із вантажем наркотиків на крупну суму.

Суд на Полтавщині виніс вирок за контрабанду наркотиківНаркотики планували розповсюджувати в Полтавській області. Фото прес-служби УСБУ в Полтавській області

Комсомольський міський суд Полтавської області визнав 33-річного чоловіка винним в організації міжнародного каналу контрабанди наркотичних засобів – амфетаміну, метамфетаміну і трамадолу. Його засуджено до 6 років 8 місяців позбавлення волі. Про це повідомили у прес-службі СБУ в Полтавській області.

Чоловік замовив велику партію наркотиків в одній з країн Західної Європи. Посилка із контрабандою прибула на територію України автобусом міжнародного сполучення. Контрабандист планував реалізовувати отриманий «товар» у роздріб на території регіону.

До теми: Полтавець виготовляв наркотики у зйомних квартирах і в лісопосадці на околиці міста

Співробітники СБУ затримали зловмисника одразу після одержання багажу від водія автобусу, який про вміст посилки не здогадувався.

Під час огляду сумки правоохоронці виявили та вилучили 70 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу амфетаміну, майже тисячу пігулок трамадолу й метамфетаміну, прихованих серед парфумерної продукції.

Приблизна вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить майже 200 тисяч гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter