Таксист переплутав адреси – і повіз багаж із коноплями не до того будинку

Кримінал
Аліна Літвінова2 грудня 2015 о 15:081086 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Таксист переплутав адреси – і повіз багаж із коноплями не до того будинку
У Шишаках жінка посварилась із співмешканцем, спакувала його речі (серед них – і наркотики) та відправила на таксі до будинку матері чоловіка.

24-річна жителька Полтавщини вигнала співмешканця зі свого домогосподарства та почала спаковувати його речі. Серед одягу та інших предметів були дві банки із подрібненою речовиною, повідомляють на сайті ГУНП в Полтавській області. Жінка вважала, що то трав’яний чай. Потім викликала таксі та попросила водія відвезти речі до будинку матері співмешканця.

Таксист переплутав адреси – і повіз багаж із коноплями не до того будинкуСеред речей знайшли півкілограма наркотиків. Фото – mvs.gov.ua

За збігом обставин таксист переплутав адресу та відвіз усі речі до іншого будинку. Коли ж по пакунки ніхто не вийшов, просто залишив речі біля під’їзду та поїхав.

Про наявність підозрілих пакетів під багатоповерхівкою поліцію повідомили місцеві мешканці.

Правоохоронці встановили, що у пакетах був одяг, взуття, паспорт на ім’я місцевого мешканця, а також скляна банка об’ємом 0,7 л і металева банка з-під чаю, наповнені сухою подрібнено речовиною, схожою на коноплі. Вказану суміш правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Фахівці встановили, що в обох ємностях був наркотичний засіб – канабіс, загальною вагою майже півкілограма.

Таксист переплутав адреси – і повіз багаж із коноплями не до того будинкуСеред речей знайшли півкілограма наркотиків. Фото – mvs.gov.ua

Розшуканий згодом 22-річний власник речей працівникам поліції пояснив, що тримав удома марихуану для власного споживання.

За незаконне зберігання наркотиків чоловіку вже оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення чи обмеження волі строком до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter