Таксисти на Полтавщині допомогли затримати викрадачів автомобіля свого колеги

Кримінал
Ольга Матвієнко1 лютого 2015 о 14:051672 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Таксисти на Полтавщині допомогли затримати викрадачів автомобіля свого колеги
Працівники служби таксі разом із міліціонерами переслідували чоловіків, які викрали автомобіль у їхнього колеги.

Таксисти на Полтавщині допомогли затримати викрадачів автомобіля свого колегиЧоловіки, які викрали автомобіль, не "вписалися у поворот". Фото – mvs.gov.ua

У Пирятинському районі Полтавської області двоє чоловіків, погрожуючи ножем, викинули таксиста місцевої служби із його автомобіля «Шевроле Лачеті». Випадок стався у селі Пишне. Вкравши машину, правопорушники поїхали у сторону Гребінки.

Як повідомляють у прес-службі УМВС області, сигнал про викрадення одразу поступив на стаціонарний пост ДПС.

Працівники Державтоінспекції разом із міліціонерами з Гребінківського і Пирятинського райвідділів і таксистами із тієї ж служби, що й постраждалий, почали переслідування викраденого автомобіля.

– Перед містом Лубни викрадач не зорієнтувався, що дорога розходиться, та на великій швидкості вилетів на розвилку, після чого і відбулося зіткнення з електроопором, – йдеться у повідомленні. – У результаті аварії водія автомобіля затиснуло в сидінні, а пасажир вирішив втекти. Працівники міліції разом із таксистами наздогнали та затримали правопорушника.

Таксисти на Полтавщині допомогли затримати викрадачів автомобіля свого колегиФото – mvs.gov.ua

Затримані – 36-річний мешканець міста Пирятин та його 53-річний батько. Із їхніх слів, вони не бачилися 10 років і в цей день вирішили відсвяткувати довгоочікувану зустріч, після якої поїхали шукати пригод.

За фактом незаконного заволодіння автомобілем із застосуванням відкрили кримінальне провадження. За таке правопорушення Кримінальний кодекс передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter