Троє людей в Миргороді померли за невідомих обставин

Кримінал
Ольга Матвієнко1 листопада 2015 о 15:151291 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Троє людей в Миргороді померли за невідомих обставин
Причини смерті розслідує міліція.

Троє людей в Миргороді померли за невідомих обставинНа Полтавщині за невідомих обставин померли троє людей. Фото – kn.ks.ua

31 жовтня у селі Хомутці Миргородського району виявили тіла трьох людей, які померли за невідомих обставин. Про це повідомили в УМВС у Полтавській області.

За інформацією правоохоронців, померлих виявили на території одного приватного господарства: 55-річний чоловік лежав в літній кухні, у сараї виявили тіло 27-річного чоловіка, а в будинку знаходилося тіло 90-річної пенсіонерки.

Слідів насильства не виявили. Міліція встановлює обставини загибелі людей. Відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство двох або кількох осіб). Це карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Читайте також: На Полтавщині чоловік убив дружину і застрелився сам

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter