У ДТП на Полтавщині загинув демобілізований, ще п’ятеро людей постраждали

Кримінал
Надія Труш1 травня 2015 о 14:541283 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У ДТП на Полтавщині загинув демобілізований, ще п’ятеро людей постраждали
Автобус «ХАЗ», в якому перевозили чотирьох демобілізованих військових, потрапив у ДТП.

Двоє людей загинули, ще п’ятеро постраждали. Автобус "ХАЗ", який належить Київському військовому обласному комісаріату, перевозив демобілізованих 30 квітня військовослужбовців збройних сил України.

Слідчі з’ясовують причини та обставини події. Відкрито кримінальне провадження, йдеться у повідомленні УМВС в Полтавській області.

У ДТП на Полтавщині двоє загинули, п’ятеро людей постраждалиУ ДТП на Полтавщині двоє загинули, п’ятеро людей постраждали. фото mvs.gov.u

Близько опівночі 1 травня на 302 км автодороги Київ-Харків зіткнувся мікроавтобус «Фольксваген Т-4», який рухався у бік Харкова, та автобус «ХАЗ-3250», що рухався назустріч.

Унаслідок зіткнення 44-річний водій «Фольквагена», мешканець Харківської області, загинув. Пасажирів у салоні транспортного засобу не було. Також загинув 30-річний пасажир автобуса «ХАЗ», мешканець Київської області.

У ДТП на Полтавщині двоє загинули, п’ятеро людей постраждали

53-річний водій автобуса «ХАЗ», а також його пасажири віком 23, 28, 34 та 43 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та доставлені на лікування в медичні заклади.

До теми: Як маршрутки й автобуси готуються до зустрічі з пасажирами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter