У Горішніх Плавнях затримали підозрюваних у вбивстві

Кримінал
Ольга Матвієнко21 липня 2016 о 10:08952 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Горішніх Плавнях затримали підозрюваних у вбивстві
Чоловіка підстрелили біля магазину по вулиці Миру і він помер у швидкій.

У Горішніх Плавнях затримали підозрюваних у вбивствіФото – portal.lviv.ua

Поліція Полтавщини разом із представниками СБУ та прокуратури затримали злочинну групу, яку підозрюють у скоєнні умисного вбивства.

Нагадаємо, що 19 липня близько 12.30 ночі по вулиці Миру, неподалік одного з супермаркетів у Горішніх Плавнях, чоловік отримав вогнепальні поранення, від яких помер у кареті швидкої. Під час проведення оперативно-розшукових заходів встановили, що загиблий був «кримінальним авторитетом». Про це йдеться на офіційному сайті ГУНП у Полтавській області.

У подальшому правоохоронці встановили коло підозрюваних осіб та місця їх переховування.

У ході спецоперації правоохоронці затримали трьох чоловіків.

Під час санкціонованих обшуків за місцем переховування підозрюваних в різних областях України, правоохоронці вилучили вогнепальну та холодну зброю, а також гранати та набої.

– За фактом умисного вбивства слідчими поліції Полтавської області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України Підозрюваних затримано згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України, – говорить заступник начальника Головного управління Національної поліції Полтавщини Сергій Чиж.

За умисне вбивство підозрювані можуть отримати по 10-15 років в’язниці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter