У Карлівському районі п’яний вкрав птицю і кроля

Кримінал
Надія Труш19 січня 2016 о 15:53970 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Карлівському районі п’яний вкрав птицю і кроля
Крадіжки вчинив у двох селах.

У Карлівському районі п’яний покрав домашніх тваринУ Карлівському районі п’яний покрав домашніх тварин. Фото pl.npu.gov.ua

До Карлівського відділу поліції надійшла заява від 74-річного жителя села Ланна. Чоловік повідомив, що невідома особа проникла до його господарських будівель та вчинила крадіжку домашньої птиці та кроля. Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Інспектору поліції, який обслуговує дану територію, по «гарячих слідах» вдалося встановити, що до злочину причетний 40-річний місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, вчинив крадіжку в одному господарстві та пішов до іншого. Цієї ж ночі він проник до господарства 53-річної жительки сусіднього села Куми та викрав в неї 8 качок.

Викрадене правоохоронці вилучили та повернули власникам.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням до приміщення). За вчинене чоловік може отримати покарання до шести років позбавлення волі.

До теми: Під Полтавою з крижаної Ворскли врятували собаку: відео (оновлено)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter