У Карлівці намагалися вкрасти дві тонни насіння

Кримінал
Андрій Іванов17 жовтня 2015 о 13:001091 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Карлівці намагалися вкрасти дві тонни насіння
Зловмисників затримали по гарячих слідах

УакуФото: infosmi.net

До Карлівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від агронома сільськогосподарського підприємства про те, що невідома особа, вночі, проникла до ангару в селі Нижня Ланна та вчинила крадіжку насіння соняшнику вагою близько двох тонн.

Працюючи над встановленням осіб, які скоїли крадіжку, Карлівськіправоохоронці вийшли на слід чотирьох зловмисників із сусіднього села. Чоловіки віком 18, 19, 21 та 23 роки скоїли правопорушення, бо не мали постійного заробітку. Для перевезення викраденого мешканці Карлівщини використовували легковий автомобіль, який належить одному з них. Викрадене насіння зловмисники не встигли продати, тож правоохоронці вилучили соняшник та невдовзі повернуть власнику.

На даний час встановлюється сума збитків, завданих підприємству. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Слідство триває.

За матеріалами Карлівського РВ УМВС України в Полтавській області.

Читайте також: На Полтавщині троє дітей вчаділи у власному будинку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter