У Карлівці знову обкидали гранатами податкову

Кримінал
Ольга Матвієнко11 грудня 2015 о 15:001270 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Карлівці знову обкидали гранатами податкову
Другий раз за рік податкову у Карлівці намагалися підірвати.

У Карлівці знову обкидали гранатами податковуУ Карлівці податкову знову закидали гранатами. Фото – www.mvs.gov.ua

Близько 4-ї ранку 11 грудня в Карлівці пролунав вибух. До чергової частини Карлівського відділення поліції надійшло повідомлення від 39-річної місцевої жительки. Вона повідомила, що її мати, яка працює черговою Карлівської об’єднаної податкової інспекції, почула постріли.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці обстежили будівлю і помітили, що у двох вікнах актової зали розбиті вікна. Стіна між вікнами також була пошкоджена.

– На відстані десь сорока сантиметрів від стіни, прямо під цими вікнами знайшли воронку. Ще один слід від вибуху знайшли десь за три метри від стіни будівлі, – розповіли у прес-службі обласної поліції.

У Карлівці знову обкидали гранатами податкову

Вікна та стіну пошкодило осколками. У парку неподалік будівлі податкової, десь за 30 метрів, виявили два металеві важелі до гранат та металеве кільце. За останніми даними, вибухотехніки досі встановлюють марку гранат.

Зараз правоохоронці розшукують свідків події та правопорушників.

Злочин кваліфікували як хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Винному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У Карлівці знову обкидали гранатами податкову

Нагадаємо, що влітку цю саму будівлю податкової у Карлівці обстріляли із РПГ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter