За підозрілих обставин загинув зять мера Полтави, брат мільярдера Веревського

Кримінал
Валентина Зайченко30 червня 2014 о 12:087388 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За підозрілих обставин загинув зять мера Полтави, брат мільярдера Веревського
29 червня на узбіччі траси знайшли тіло Богдана Кириченка, чоловіка доньки Олександра Мамая.

У Києві за підозрілих обставин загинув зять мера ПолтавиБогдан Кириченко загинув під час ранкових тренувань

Його двоюрідний брат Олексій Мушак розмістив у себе на сторінці у соцмережі:

"29 червня орієнтовно з 8.15 до 9 трагічно загинув мій двоюрідний брат Богдан Кириченко. Тіло було знайдено в яру біля дороги Велика Кільцева в сторону Оболоні за 200 метрів від КП Пуще Водиця. Прошу всіх, хто бачив Богдана в останні миті і має якусь інформацію, телефонувати 067 538 84 92. Олексій Мушак."

Цю ж інформацію повідомляє у соцмережах і дружина загиблого, Наталія Мамай-Кириченко.

У Києві за підозрілих обставин загинув зять мера ПолтавиНа місці події - дружина та тесть загиблого (Фото зі сторінки дружини у соцмережі)

У Києві за підозрілих обставин загинув зять мера ПолтавиМісце трагедії

Рідні та друзі шукають свідків, того що сталося, і вдячні за будь-яку інформацію.

Як повідомляють, обставини смерті підозрілі, а з місця ДТП зник велосипед, на якому виконував своє ранкове тренування загиблий того дня.

"З місця загибелі був вкрадений велосипед Bianchi B4P 928 Mono Q, з досить рідкісним обладнанням: колеса Mavic Cosmic Carbone (з карбоновими плоскими спицями), кермо Deda Alanera RHM Carbon Handlebar and Stem. Прохання повідомити, коли хто почує про перепродаж", пишуть у соцмережах друзі загиблого.

Загиблий Богдан Кириченко був батьком двох маленьких доньок. Також відомо, що він - двоюрідний брат Андрія Веревського, полтавського мільярдера.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter