У Комсомольську чоловік пограбував колишню дружину

Кримінал
Наталія Сіробаб30 липня 2015 о 14:16901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Комсомольську чоловік пограбував колишню дружину
Правоохоронці розшукали зловмисника за описом жертви упродовж години після злочинного посягання. Ним виявився колишній цивільний чоловік потерпілої.

У Комсомольську чоловік пограбував колишню дружинуУ Комсомольську чоловік пограбував колишню дружину, фото з сайту buchach24.te.ua

49-річний містянин напав на жертву близько 3.00, коли вона поверталася додому з роботи. Він відібрав у 39-річної жінки мобільний телефон і зірвав сережку, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області.

Начальник міської міліції Євген Саприкін повідомив, що вилучені речові докази повернуто потерпілій. Чоловікові оголошено про підозру у скоєнні грабежу (частина 1 статті 186 Кримінального кодексу України)

Санкція кримінальної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи до двох років, або арешт до шести місяців, або позбавлення волі до чотирьох років.

Нагадаємо, грабіжники у Кременчуці готувалися до нападу на ювелірний декілька днів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter