У Кременчуці юнак, щоб підзаробити, перерізав телефонний кабель "Укртелекому"

Кримінал
Надія Труш17 червня 2015 о 09:401317 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці юнак, щоб підзаробити, перерізав телефонний кабель "Укртелекому"
18-річний учень одного з кременчуцьких профтехучилищ хотів підзаробити грошей.

У Кременчуці юнак перерізав телефонний кабель У Кременчуці юнак перерізав телефонний кабель "Укртелеком". фото chas-ua.com

Правоохоронці затримали «на гарячому» крадія кабелю з телефонної мережі ПАТ «Укртелеком», повідомляє прес-служба УМВС в Полтавській області.

– 15 червня, близько другої години ночі на пульт централізованого спостереження Кременчуцького міжрайонного відділу УДСО Полтавщини надійшов дзвінок від оператора ПАТ «Укртелеком» про відсутність зв’язку з відомчою апаратурою. Коли наряд групи затримання підрозділу держохорони виїхав на місце події та приступив до пошуку місця пошкодження, знайшли відчинений люк каналізаційного отвору, в якому був ніж та перерізані кабелі. Поруч знаходились рюкзак та рукавички, – інформують міліціонери.

А неподалік у кущах переховувався й сам зловмисник. Ним виявився 18-річний учень одного з кременчуцьких профтехучилищ, який таким чином хотів покращити своє матеріальне становище.

– Хлопець може отримати покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 6 років, також можливе матеріальне відшкодування завданих збитків, – пояснив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції.

Сьогодні, 17 червня, полтавські міліціонери збираються провести прес-конференцію, на якій розглянуть питання запобігання розкраданню майна, що належить ПАТ «Укртелеком» і підприємствам кабельної телемережі.

До теми: 36-річний мешканець Полтави викрав 140 метрів кабелю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter