У Кременчуці злодій після невдалої спроби пограбувати магазин сховався під прилавком

Кримінал
Надія Труш13 липня 2016 о 13:39903 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці злодій після невдалої спроби пограбувати магазин сховався під прилавком
Зловмисника, який намагався пограбувати магазин в Кременчуці, поліцейські охорони виявили під прилавком.

У Кременчуці чоловік після невдалої спроби пограбувати магазин сховався під прилавкомУ Кременчуці чоловік після невдалої спроби пограбувати магазин сховався під прилавком. Фото ar.volyn.ua

Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Під час виїзду на спрацювання охоронної сигналізації в одному з магазинів Кременчука наряд групи реагування поліції охорони затримали чоловіка, який намагався викрасти гроші з касового апарату.

Сигнал «тривога» поступив на пульт централізованого спостереження Кременчуцького міжрайонного відділу поліції охорони близько опівночі. Працівники обстежили об’єкт охорони, однак не виявили слідів проникнення. Потім до магазину приїхав власник, поліцейські разом зайшли у приміщення, де виявили пошкодження внутрішніх дверей вхідного тамбуру, а під прилавком – невідомого чоловіка.

Під час обшуку у чоловіка виявили ножі, ножиці, викрутку, медичні рукавички та близько тисячі гривень. Крадієм виявився 36-річний раніше не судимий кременчужанин.

З’ясувалося, що зловмисник ще до закриття магазину сховався в шафі.
Близько півночі у вхідних дверях з внутрішньої сторони ножем прорізав отвір, через який планував втекти і пішов до каси забрати виручку. Після приїзду правоохоронців – сховався під прилавком.

Вирішується питання про внесення відомостей за фактом події до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення передбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

До теми: На Полтавщині чоловік намагався викрасти понад сто кілограмів металу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter