У Кременчуці директор навчального закладу сама собі виплатила 30 тисяч

Кримінал
Ольга Правденко30 липня 2015 о 12:2012411 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці директор навчального закладу сама собі виплатила 30 тисяч
Директор без погодження із керівництвом організувала платні гуртки для студентів.

У Кременчуці директор навчального закладу сама собі виплатила 30 тисячДиректор сама собі платила гроші. Фото з сайту pic.com.ua

Директор одного з навчальних закладів міста протягом двох років виплачувала собі грошову винагороду за організацію платних гуртків і курсів для студентів, на загальну суму понад 30 тис. грн., чим допустила виникнення конфлікту інтересів і не повідомила про його наявність безпосереднього керівника.

Про це повідомив прокурор Кременчука Григорій Кондратенко, – пише "Кременчугская газета".

За його словами, після відшкодування директором в повному обсязі зазначеної суми, прокуратурою Кременчука складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення за ст. 172-7 КУпАП.

– Директор при ухваленні рішення про виплату собі ж коштів керувалася своїми інтересами і не поставила до відома вищестоящого керівника. Вона сама собі призначила курси, сама собі отримувала гроші, не погодивши це з керівництвом, - пояснив ситуацію перший заступник прокурора міста Станіслав Торопчин.

За результатами розгляду Автозаводським районним судом Кременчука справи про адміністративне корупційне правопорушення, директора визнано винною та притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що не так давно у Полтаві спалахнув скандал навколо директора комунального підприємства «Полтавафарм», яка щомісяця виписувала свою премію і отримувала зарплату до 30 тисяч гривень щомісяця.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter