У Кременчуці озброєний грабіжник поранив трьох людей (оновлено, фото)

Кримінал
Аліна Літвінова19 травня 2015 о 13:471010 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці озброєний грабіжник поранив трьох людей (оновлено, фото)
У Кременчуці озброєний грабіжник, який рятувався від переслідування, поранив трьох людей, серед них – пенсіонер, що випадково опинився поруч.

У Кременчуці озброєний грабіжник поранив трьох людейukr.lb.ua

Головний лікар станції "Швидкої допомоги" Ігор Дубницький повідомив, 23-річного охоронця "Явір-2000" поранено в пахову область, 39-річний співробітник Державної служби охорони зазнав важкого поранення в праве стегно, йдеться на сайті "Інтерфакс-Україна". Також куля відлетіла рикошетом і потрапила в гомілку 68-річному пенсіонеру.

– Постраждалих доправили в третю міську лікарню, - зазначив Ігор Дубницький, - двох вже оперують.

За попередніми даними правоохоронців, злочинців було двоє. Вони зайшли в магазин у темних окулярах і, погрожуючи зброєю, забрали близько 10 кг золота. На місці злочину в свій неробочий час виявився співробітник ДСО, який намагався їх переслідувати навіть після поранення в стегно. Як повідомлялося, у вівторок близько 10.00 було пограбовано ювелірний магазин, розташований у центрі Кременчука. Чоловік склав награбоване в господарську сумку і пересідав із маршрутки в маршрутку.

Угледівши міліціонерів, що переслідували його, чоловік дістав у маршрутці пістолет, вистрілив у підлогу і наказав водієві їхати. Серед пасажирів транспорту була маленька дитина. Вийшовши з маршрутки, зловмисник почав відстрілюватися від правоохоронців. Наразі грабіжника затримано. На місці події працюють експерти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter