У Кременчуці вибухнула граната (ФОТО, ВІДЕО, оновлено)

Кримінал
Наталія Сіробаб7 липня 2016 о 11:05905 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці вибухнула граната (ФОТО, ВІДЕО, оновлено)
Унаслідок вибуху ніхто не постраждав.

У Кременчуці вибухнула гранатаУ Кременчуці вибухнула граната, фото з сайту pl.npu.gov.ua (4 шт.)

Подія сталася близько 22-ї години в мікрорайоні «Молодіжний», йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області. У Кременчуцький відділ поліції надійшло невідома особа повідомила, що поблизу будинку на вулиці Княгині Ольги невідомий чоловік кинув гранату, яка згодом вибухнула.

Полісмени виїхали на місце вибуху та встановили осіб, причетних до події. За попередньою інформацією, стався конфлікт між двома кременчужанами, який переріс у бійку. Під час з’ясування стосунків 49-річний нетверезий чоловік застосував бойову гранату Ф-1. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав.

У Кременчуці вибухнула граната

– На місце події одразу прибули наряди Національної гвардії та поліції. Бійці Національної гвардії затримали підозрюваного та під час поверхневого огляду виявили у нього ще одну гранату, – повідомив Вадим Могила, начальник Кременчуцького відділу поліції.

У Кременчуці вибухнула граната

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 129 (погроза вбивством) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до семи років.

У Кременчуці вибухнула граната

Триває слідство.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter