Кременчужанин крав автомобілі і розбирав на запчастини

Кримінал
Аліна Літвінова18 травня 2015 о 18:00914 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кременчужанин крав автомобілі і розбирав на запчастини
Чоловік займався незаконним бізнесом із товаришами.

У Кременчуці затримали викрадача автоУ Кременчуці затримали викрадача авто. Із сайту УМВС в Полтавській області

17 травня близько 4.00 працівники ДАІ зупинили автомобіль «ВАЗ 2121» під керуванням 22-річного місцевого мешканця, повідомляють на сайті УМВС в Полтавській області.

Водій транспортного засобу, помітивши патрульний автомобіль, почав тікати та кинув машину. Правоохоронці чоловіка одразу затримали.

Як виявилось, зупинений автомобіль був викрадений 28 квітня на вулиці 40 років Жовтня.

Крім того, встановлена причетність затриманого до скоєння незаконного заволодіння ще одним автомобілем «ВАЗ 2106», яке сталось 1 квітня. Чоловік перевіряється на причетність і до інших правопорушень на території міста та району.

У Кременчуці затримали викрадача автоУ Кременчуці затримали викрадача авто. Із сайту УМВС в Полтавській області

Затриманий розповів, що машини він розбирав на запчастини із товаришами, які потім продавав у Кременчуці. Правоохоронці вилучили автозапчастин та інші речові докази.

За незаконне заволодіння транспортним засобом проти чоловіка відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: Мешканець Кременчука ошукав далекобійників на 100 тисяч гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter