У Кременчуцькому районі правоохоронці затримали продавця наркотиків

Кримінал
Наталія Сіробаб3 березня 2015 о 17:31870 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуцькому районі правоохоронці затримали продавця наркотиків
Правоохоронцям надійшла інформація про те, що невідомий чоловік зберігає та розповсюджує тяжкий наркотичний засіб у Кременчуцькому районі та Кременчуці.

У Кременчуцькому районі правоохоронці затримали продавця наркотиківsobitie.com.ua

На це повідомлення негайно відреагували оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Кременчуцького райвідділу міліції.

Чоловіка знайшли та затримали. Ним виявився 32-річний мешканець села Максимівка.

Вилучений наркотичний засіб був направлений на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС Полтавщини. Експертиза показала, що вилучений наркотичний засіб – це метамфетамін.

«Проводиться подальша перевірка. Слідчим відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна», – говорить начальник Кременчуцького районного відділу міліції Олександр Мартиш.

Нагадаємо, нещодавно у Лубенському районі правоохоронці вилучили в чоловіка близько 10 кілограмів марихуани та арсенал боєприпасів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter