У Лубнах дівчина заробляла, продаючи наркотики

Кримінал
Надія Труш21 липня 2015 о 10:20982 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Лубнах дівчина заробляла, продаючи наркотики
26-річна "бізнес-леді" продавала жителям Лубен особливо небезпечний наркотик – опій ацетильований.

У Лубнах дівчина заробляла, продаючи наркотикиУ Лубнах дівчина заробляла, продаючи наркотики. Фото з сайту galslovo.if.ua

Дівчина раніше уже мала проблеми із законом через торгівлю наркотиками, пишуть на офіційному сайті УМВС в Полтавській області.

– Про злочинну діяльність раніше судимої жительки Лубен правоохоронці дізналися під час операції «Мак - 2015». Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Лубенського міськвідділу провели ряд необхідних оперативних заходів та задокументували факти продажу наркотиків жінкою за один день, – інформують на сайті УМВС в Полтавській області.

Відомості про торгівлю наркотиками внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів, вчинений повторно). За скоєне законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією всього майна.

В Лубнах доволі бурхливо розгорнута торгівля наркотиками. Нещодавно там подружжя заробляло наркотиками.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter